Greatat8 is een webshop voor baby- en kinderkleding tot 12 jaar.

Speelse en creatieve kinderen voelen zich zeker in hun nopjes bij greatat8.

In ons gamma ontdek je een leuke mix van kleine verrassende merken en hippe labels:  bobo choses, the animals observatory, Piupiuchick, the Campamento, salt water sandals,….

Stuk voor stuk collecties die de taal van onze kinderen spreken. Kinderen vinden hier kleertjes die passen bij hun persoonlijkheid, creativiteit en stemming. Een comfortabele outfit om lekker in te ravotten of heerlijk in te relaxen.  Een elegante jurk die je doet stralen op een mooie dag. Een stoere trui of broek voor een coole urban outfit.  Een grappige of fantasierijke print die je meeneemt naar die heerlijke droomwereld van onze kinderen.

Onze kleertjes worden met veel zorg uitgekozen. Wij kiezen niet voor massaproductie, maar voor unieke en kwaliteitsvolle labels. Een belangrijk selectiecriterium is het ethisch en duurzaam verhaal achter de merken.  Biologisch katoen, gerecycleerde materialen en een menswaardige productie zijn maar één van de vele factoren die hierbij een belangrijke rol spelen.

Shop je liever niet online, dan kan je ook terecht in onze winkel 8 te Leuven, Jan Stasstraat. We staan je graag bij met advies en vertellen jou graag ons verhaal. 

For all kids: feel great and look great at 8!

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password